Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Deze grootmacht heeft zak met miljoenen over voor Leon Bailey

De Engelse grootmacht Chelsea heeft verregaande interesse in Leon Bailey. Dit weet The Daily Mail te melden. Momenteel staat hij onder contract bij Bayer Leverkusen en vorig jaar wou Ajax hem nog binnenhalen. Hij koos uiteindelijk voor de Duitse club.

Naar verluidt zouden The Blues een bod van zo’n 25 miljoen euro hebben weggelegd bij Bayer Leverkusen, de huidige werkgever van Bailey. Scouts van Chelsea zouden de Jamaicaan recentelijk drie keer hebben bekeken en overtuigd zijn geraakt van zijn kwaliteiten. Ook Liverpool en FC Barcelona werden al in verband gebracht met de pas twintigjarige voorhoedespeler.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *