Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Ex-trainer van Mechelen begrijpt Ajax wel: ‘Hassane Bande kan alles met een bal’

Eerder werd bekend dat Hassane Bande aan het eind van het seizoen de overstap maakt van KV Mechlelen naar Ajax. De Amsterdammers betalen maar liefst 8,5 miljoen euro voor het 19-jarige talent uit Burkino Faso. Yannick Ferrera werkte tot aan zijn ontslag als trainer bij Mechelen samen met de talentvolle aanvaller en is ervan overtuigd dat de Bandé gaat slagen Ajax.

Bandé kwam afgelopen zomer op proef bij Mechelen en maakte al snel een goede indruk op Ferrara. “Na de eerste training kwam hij naar mij en vroeg hij me waarin hij nog progressie kon maken en wat hij goed en niet goed gedaan had”, vertelt Ferrera in het programma Extra Time van Sporza. “Een tester van achttien jaar oud, recht uit Afrika, die na zijn eerste training zoiets vraagt: dat is uitzonderlijk. Dan besef je dat hij een verstandige jongen is. Als je hem iets zegt, begrijpt hij het en voert hij het meteen uit. Hij is heel slim en hij ziet en voelt het spel.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *