Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

KA-CHING! Moussa Dembélé vindt schat van 1 miljoen in kelder van zijn hotel in Antwerpen! (WTF!)

Rode Duivel Moussa Dembele is een miljoen euro rijker geworden nadat er een antieke schat is gevonden in de kelder van zijn hotel in Antwerpen. Hij bezit daar namelijk een suitehotel genaamd De Gulde Schoen dat in maart open zal gaan.

Voordat de Belgische middenvelder begon aan de renovaties van zijn hotel, liet hij een archeoloog langskomen om te kijken naar het grote pand, dat overigens al 700 jaar bestaat. Dembélé wilde namelijk een zwembad bouwen in de kelder, maar vond daar echter een paar porseleinen voorwerpen van een paar honderd jaar oud, verborgen in een afgesloten ruimte. Volgens de archeloog zijn deze voorwerpen bij elkaar zo’n één miljoen euro waard. Dembélé is echter rijk genoeg van het voetballen en gaat daarom een aantal voorwerpen tentoonstellen in zijn hotel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *