Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Komt deze Gabonese flankspeler naar Club Brugge?

Club Brugge zou volgens het Franse RMC interesse hebben in Denis Athanase Bouanga. Hij staat nu nog onder het contract bij Lorient dat uitkomt in de tweede Franse klasse. Ook Saint-Etienne en Amiens zouden voor hem in de markt zijn.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten)

Bouanga genoot zijn jeugdopleiding bij SO Maine en Le Mans. Hij belandde in 2014 bij Lorient en werd uitgeleend aan Strasbourg en Tours. In maart 2016 debuteerde Bouanga – geboren in het Franse Le Mans – bij de nationale ploeg van Gabon. Hij maakte deel uit van de selectie voor de Afrika Cup.

Kijk hieronder naar een filmpje van hem:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *