Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OFFICIEEL: Club Brugge neemt nu al afscheid van zomeraankoop

Club Brugge neemt al na een aantal maanden afscheid van Riley McGree. Dit heeft de club bekend gemaakt via haar digitale kanalen. De 19-jarige Australische middenvelder wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan de Newcastle Jets.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten)

“Club en Newcastle Jets bereikten vandaag een akkoord over de uitleenbeurt van Riley McGree. De Australische middenvelder wordt tot het einde van het seizoen zonder aankoopoptie uitgeleend aan de ploeg uit de A-league. Newcastle Jets staat op dit moment tweede in de Australische hoogste klasse”, deelt Club mee.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *