Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit en haalt bekende aanvaller in huis’

Royal Antwerp promoveerde afgelopen seizoen naar de eerste klasse en doet het daarin verrassend goed. Om deze plek te blijven behouden willen de Antwerpenaren in de winterstop de selectie een kwaliteitsinjectie geven.

Volgens zowel Het Nieuwsblad als RMC Sport staat Jonathan Pitroipa immers op punt om te tekenen op de Bosuil. Deze 31-jarige winger speelde onder meer voor Hamburger SV, Stade Rennes en SC Freiburg. Bovendien werd hij in 2013 uitgeroepen tot speler van het tornooi op de Africa Cup.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *