Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Laurent Depoitre spreekt zich uit over transfer naar Anderlecht

Laurent Delpoitre wordt de laatste maanden steeds in verband gebracht met een overgang naar Anderlecht maar volgens hem zit dat er op korte termijn niet in. Hij speelt momenteel voor Huddersfield Town en doet het daar goed.

“Op korte termijn acht ik dat niet mogelijk. Op middellange zien we wel. Zeker is dat ik hier, bij Huddersfield, iets heb gevonden waar ik graag ben. Maar uiteraard kan de vraag komen of een terugkeer naar België niet aan de orde is, mocht ik hier geen speelminuten meer krijgen én nergens anders meer aan de slag kunnen in Engeland. Een prioriteit is dat nu evenwel niet”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *