Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Kevin de Bruyne wijst choquerende transfer af’

Kevin de Bruyne is momenteel misschien wel de beste speler van de Premier League. Met zijn spelinzicht en steekpasjes maakt hij bijna iedere tegenstander gek. Het ziet er dan ook naar uit dat hij zijn contract bij Manchester City gaat verlengen.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten)

Volgens journalist Stan Lee van Goal heeft de Rode Duivel het uitstekend naar zijn zin in Manchester en houdt hij ervan te werken met oefenmeester Josep Guardiola. Dat zou ook de reden zijn dat De Bruyne opteert voor een verlenging van zijn huidige contract, waarbij hij Paris Saint-Germain naar verluidt heeft afgewezen. De steenrijke Parijzenaars zouden een oogje gehad hebben op de Belg, maar die blijft waar hij is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *