Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Standard Luik dichtbij een toptransfer’

facebook ACTIE: STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO bij UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Het seizoen voor Standard Luik is nogal wisselend te noemen. De club heeft nog geen vaste plek bij de eerste zes in de competitie en dus zal er wellicht een kwaliteitsinjectie aan komen. Volgens het medium ‘Het Laatste Neuws’ zouden er zomaar een aantal toptransfers kunnen plaatsvinden.

Zo zou Mehdi Carcela eerstdaags voor de derde keer bij Standard aan de slag gaan. De Marokkaanse international brak destijds door in Luik en keerde in 2013 na een mislukte passage in Rusland terug. Telkens groeide hij er uit tot één van de uitblinkers uit de competitie. Begin dit seizoen haalde Besnik Hasi hem naar de Griekse kampioen Olympiakos, maar daar zit hij nu al enkele weken op een zijspoor.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *