Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

KLASSEMENT! Kevin de Bruyne de vierde beste speler van wereld

facebook ACTIE: STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO bij UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De Engelse krant The Guardian brengt elk jaar een lijst uit met de beste 100 voetballers van de wereld. In deze jaargang staat Kevin de Bruyne op een fraaie vierde plaats achter Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar.

De overige Belgen zijn Eden Hazard (10), Dries Mertens (27), Romelu Lukaku (37), Thibaut Courtois (65), Radja Nainggolan (72) en Toby Alderweireld (82) zijn de overige landgenoten. De top-15: 1. Lionel Messi (Barcelona) 2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 3. Neymar (Paris St-Germain) 4. Kevin De Bruyne (Manchester City) 5. Harry Kane (Tottenham Hotspur) 6. Luka Modric (Real Madrid) 7. Robert Lewandowski (Bayern München) 8. Kylian Mbappé (Paris St-Germain) 9. Toni Kroos (Real Madrid) 10. Eden Hazard (Chelsea) 11. Sergio Ramos (Real Madrid) 12. Isco (Real Madrid) 13. Edinson Cavani (Paris St-Germain) 14. Paulo Dybala (Juventus) 15. Luis Suárez (Barcelona)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *