Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Real Madrid – Barcelona (El Clasico! STRAKS! SUPERTIP!)

Zaterdagmiddag staat de wedstrijd Real Madrid – FC Barcelona op het programma. Real Madrid staat op een vierde plaats in de competitie en Barcelona is koploper in de competitie. Wie denk jij dat er gaat winnen? We zijn inmiddels zestien speeldagen op weg en Real Madrid heeft daarin negen keer gewonnen, ze speelden vier keer gelijk en verloren twee keer. Barcelona won daarentegen dertien keer, speelde drie gelijk, en ging nul keer ten onder. Beide teams zullen er dus voor moeten gaan. Om 13.00 uur trappen beide elftallen af in een duel dat een spektakel te gaan worden!

Wil jij dit treffen op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk LIVE naar deze pot via Unibet TV! Zij hebben de rechten om wekelijks alle wedstrijden uit de Jupiler Pro, La Liga en Proximus League uit te zenden! (Voor actieve klanten) Ook kun je na inschrijving profiteren van een mooie welkomstbonus van 200% tot 80 euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk! Klik nu hier om je vrijblijvend in te schrijven bij Unibet en wed en kijk live naar deze pot!

facebook ACTIE: Wed live op El Clasico via je mobiel & Unibet verhoogt jouw winsten! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Unibet noteert deze wedstrijd als volgt:

  • Real Madrid wint: 2,15
  • Gelijkspel: 3,90
  • Barcelona wint: 3,10

Stel je zet in op een gelijkspel en gebruikt hiervoor je 80 euro welkomstbonus? Dan zou je zomaar 80 x 3,90= 312,00 euro kunnen winnen! En dit met een vrije weddenschap!
Schrijf je hier nu vrijblijvend in!

 

Het overige programma in La Liga van deze week is als volgt:

23.12. 13:00 Real Madrid – Barcelona
23.12. 16:15 Valencia – Villarreal
23.12. 18:30 La Coruna – Celta Vigo

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *