Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: KV Mechelen kondigt groot nieuws aan

KV Mechelen begon dit seizoen erg slecht en dat resulteerde in het afscheid van trainer Yannick Ferrera. Aleksandar Jankovic nam het sindsdien over en toen werden er wat meer punten gesprokkeld. Toch is de club nog niet tevreden en zijn er veranderingen op komst voor de Maneblussers.

facebook ACTIE: STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO bij UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Sportief gezien dus een tegenvallend seizoen, maar verder gaat het de club wel voor de wind. Zo werd het statuut aangepast van ‘VZW’ naar ‘NV’, waardoor het gemakkelijker wordt om bepaalde investeringen door te voeren. “KV Mechelen zet een historische stap in haar bestaan”, schrijft de club op haar website. Ondanks deze omvorming blijft ook de supportersparticipatie intact: zo blijven twee afgevaardigden van de supportersclub deel uit maken van de Raad van Bestuur.

Voorzitter Johan Timmermans is alvast tevreden met deze stap naar een moderner beleid. “Het is een nieuwe, broodnodige stap. Met de nv hebben we aandeelhouders die investeren in de club. Noodzakelijk om de komende jaren een rol van betekenis te kunnen blijven spelen in eerste klasse.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *