Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Manchester City wil Kevin de Bruyne voorzien van Nederlands maatje’

De Engelse grootmacht Manchester City denkt erover na om een groot talent van Ajax te overnemen. Het zou gaan om de 20-jaarige middenvelder Frenkie de Jong. Een opvallend nieuwtje ook omdat hij onlangs zijn contract verlengde bij de Amsterdammers tot medio 2022.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten)

De jonge Ajacied moet naar het Etihad Stadium komen om met Fernandinho te concurreren om een basisplek, met het oog op de toekomst, waarin de Nederlander de Braziliaan definitief kan vervangen op het middenveld in Manchester.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *