Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Dries Mertens in januari naar deze Spaanse grootmacht’

In Italie zijn er veel geruchten rondom een vertrek van Dries Mertens bij Napoli. De behendige aanvaller zou namelijk een opstapclausule in zijn contract hebben en dat maakt hem aantrekkelijk voor potentiele geinteresseerden.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten)

Club die hem willen hebben kunnen hem krijgen voor 28 miljoen euro. Dit is de clausule die in zijn contract staat. Spaanse en Italiaanse media melden dat Atl├ętico Madrid – vorige zomer een transferverbod – de Rode Duivel aan zou willen trekken als opvolger van Antoine Griezmann. De Franse spits geniet concrete interesse van FC Barcelona.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *