Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WINTERTRANSFER: ‘Nog een Rode Duivel naar China’

Axel Witsel speelt sinds enige tijd in de Chinese competitie. Hij zou daar op korte termijn een landgenoot kunnen verwelkomen. Marouane Fellaini  zou namelijk in de winterstop de overstap kunnen maken van Manchester United. Bij United heeft hij een aflopend contract dus als ze hem nu verkopen dan zouden ze nog wat geld voor hem kunnen vangen.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten)

De 30-jarige middenvelder ruilde in 2013 Everton voor Manchester United voor 32,4 miljoen euro. Fellaini ging onlangs in Istanboel luisteren naar een voorstel van Besiktas. Hij wordt ook genoemd bij Galatasaray.

Volgens de Daily Express zou er ook belangstelling zijn uit China. Fellaini zou er een pak meer kunnen verdienen. De voormalige speler van Standard zou dat verhaal wel zien zitten. Dan zou hij na Axel Witsel de tweede Rode Duivel in de Super League worden.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *