Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Manchester United bereid om 150 miljoen euro te betalen’

Manchester United is bereid om een haar transferrecord te breken. Ze willen namelijk 150 miljoen euro uitgeven voor Paulo Dybala. Dit weet The Daily Mirror  te melden. The Mancunians zouden deze winter al zaken willen doen met Juventus.

facebook VANDAAG KERSTVOETBAL: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE! SCHRIJF JE HIER IN! (Enkel voor actieve klanten!!)

Naar alle waarschijnlijkheid zal Juventus zijn sterspeler niet laten gaan voor minder dan 150 miljoen euro. Dat is echter een bedrag dat United wel kan betalen, al kijken de Mancunians ook nog altijd naar de mogelijkheid om Antoine Griezmann over te hevelen van Atlético Madrid in de aankomende zomer. Op dit moment ziet het er echter naar uit dat de Fransman en goede vriend van Paul Pogba naar FC Barcelona gaat, waardoor Dybala dus het belangrijkste transferdoelwit wordt.

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *