Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Anthony Vanden Borre wil met de Rode Duivels mee naar het WK

Anthony Vanden Borre hoopt op korte termijn een nieuwe club te vinden. Het liefst zou de 30-jarige speler bij zijn oude liefde Anderlech aan de slag maar dit lijkt uitgesloten te zijn. Ook hoopt hij zich in de kijker te spelen om mee te gaan naar het WK in Rusland van de zomer.

facebook ACTIE: STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO bij UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Het is nu of nooit voor deze generatie Rode Duivels. Op dit WK moet het gebeuren. Bepaalde spelers komen aan het einde van hun beste jaren. Misschien is het voor mij ook wel de laatste kans…”, aldus Vanden Borre in Het Laatste Nieuws.

VDB geeft toe dat hij het WK nog niet heeft opgegeven. “Natuurlijk, maar ik moet ook realistisch zijn en mijn plaats verdienen. Ik denk dat ik daarvoor nog een weg af te leggen heb. Al kan het in het voetbal erg snel gaan. Als ik nu een goede club vind en er opnieuw mijn beste niveau kan halen weet je nooit…”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *