Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘PSG meldt zich voor Rode Duivel uit de Premier League’

Marouane Fellaini blijkt een gewild transferobject. De middenvelder van Manchester United heeft een aflopend contract en dat maakt hem zeer aantrekkelijk voor diverse clubs. Eerst was er al interesse vanuit China en nu is daar ook de Franse grootmacht Paris Saint-Germain bijgekomen.

facebook ACTIE: STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO bij UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

La Dernière Heure weet van een bron dicht bij het dossier dat de Franse topclub PSG zich steeds nadrukkelijker begint te roeren. De Parijzenaars zijn op zoek naar een stevige centrale middenvelder en Fellaini is een grote kandidaat.

Vooralsnog zou de transfervrije Lassana Diarra de voorkeur genieten, maar daar kan in de komende weken nog verandering in komen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *