Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Club Brugge en AA Gent strijden om aanvaller van Royal Antwerp’

Promovendus Royal Antwerp presteert uitstekend in haar debuutseizoen in de eerste klasse. Zo goed zelfs, dat Club Brugge en AA Gent interesse hebben gekregen in aanvaller Ivo Rodrigues. Dit weet het Portugese Mais Futbol te melden. Hij wordt momenteel door de Antwerpenaren gehuurd van de Portugese grootmacht FC Porto.

facebook ACTIE: STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO bij UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Beide topclubs zouden nu met Porto willen onderhandelen over een definitieve transfer. Rodrigues zelf zou alvast op de hoogte zijn van de interesse en zou ook openstaan voor een transfer naar één van de twee clubs, maar beseft dat eerst een akkoord moet gevonden worden met zijn moederclub. In zijn contract met Porto staat immers een afkoopsom van 30 miljoen, uiteraard is die veel te hoog. Een overgang lijkt bovendien pas komende zomer, wanneer zijn huurbeurt aan Antwerp afloopt, aan de orde, al kunnen er tijdens de wintermercato al bepaalde afspraken gemaakt worden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *