Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Zulte Waregem wil zaken doen en klopt in Gent en Anderlecht aan voor transfers’

Zulte Waragem kent een dramatische eerste helft van de competitie. Degradatie lonkt voor de ploeg van Franky Dury en die lijkt nu een hele transferstrategie te hebben bedacht om los te gaan in de wintermercato.

facebook ACTIE: STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO bij UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Zo is het duidelijk dat Essevee op zoek gaat naar spelers met ervaring, die een bepaalde vorm van leiderschap uitstralen en al meerdere veldslagen hebben meegemaakt. Volgens Het Nieuwsblad drukt de club daarom door voor Damien Marcq. De middenvelder slaagt er maar niet in om door te breken bij AA Gent en wordt al een tijdje gelinkt aan Zulte Waregem. Er zou dan ook al een bod zijn neergelegd in de Ghelamco Arena, al lijkt enkel een huurbeurt mogelijk.

Daarnaast zou Essevee ook hebben aangeklopt bij RSC Anderlecht met een bod op Hamdi Harbaoui. De Tunesische spits is één van de spelers die mag beschikken in het Astridpark, al zou er nog een Belgische club alsook enkele ploegen uit het Midden-Oosten aan zijn mouw trekken. In ieder geval mikt ZW ook bij Harbaoui op een huurbeurt, om hem daarna mogelijk als transfervrije speler binnen te halen.

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *