Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

MAKELAAR REAGEERT! ‘Gaat deze voormalig speler van KRC Genk Kompany vervangen bij Man City?’

Manchester City gaat deze winter opzoek naar een vervanger voor Vincent Kompany. De Belgische verdediger zit in de lappenmand nadat hij eerder deze week al na elf minuten het veld moest verlaten met een blessure in het duel tegen Newcastle United. Een potentieel doelwit van The Citizens is Kalidou Koulibaly. De oud Genk-speler die nu zijn geld verdiend bij het Italiaanse Napoli.

facebook ACTIE: 80 EURO WELKOMSTBONUS BIJ UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Zijn zaakwaarnemer zegt er het volgende over: “City? Kalidou wordt vanwege zijn kwaliteit en vaardigheden natuurlijk gezien als een verdediger die een versterking kan zijn voor City. De meeste Napoli-spelers worden gevolgd door Europese topclubs. City-manager Josep Guardiola wil een nieuwe verdediger, maar hij kijkt meer naar een stand-in voor Kompany. Dat is Kalidou niet, hij kan een vaste basisspeler worden bij City”, zei Satin tegen Radio CRC.

Manchester City kampt met de nodige personele problemen achterin. Rode Duivel Vincent Kompany is vaak geblesseerd en viel woensdag in het duel met Newcastle United (0-1 winst) geblesseerd uit. John Stones was de laatste weken ook geblesseerd, maar is weer op de weg terug. Nicolas Otamendi is door zijn prestaties al zeker van een basisplek.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *