Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Manchester City grijpt in: ‘Exit Vincent Kompany lijkt nabij’

Afgelopen week moest Vincent Kompany de strijd tegen Newcastle United alweer na 11 minuten staken vanwege een blessure. Het is niet de eerste keer dat de Rode Duivel geblesseerd raakt. Kenners vragen zich nu af of hij nog wel kan terugkeren bij City.

facebook ACTIE: 80 EURO WELKOMSTBONUS BIJ UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De kans is groot dat de Engelse grootmacht in de winterstop opzoek gaat naar verdedigende versterking. De weelde achterin is sowieso al niet groot, en met de onzekerheid over Kompany, is Man City daartoe genoodzaakt. Veel vertrouwen in een (langdurige) terugkeer van de Rode Duivel lijken ze niet te hebben.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *