Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Twee Belgische ploegen melden zich voor Landry Dimata’

Twee Belgische clubs hebben interesse om Landry Dimata te huren van VFL Wolfsburg. Aan het begin van het seizoen werd hij nog voor 11 miljoen euro overgenomen van KV Oostende. In Wolfsburg kwam hij tot drie basisplaatsen en zeven invalbeurten.

facebook ACTIE: 80 EURO WELKOMSTBONUS BIJ UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Het Nieuwsblad weet dat AA Gent en Anderlecht de komst van de ex-spits van Standard en KV Oostende zien zitten, maar Wolfsburg werkt momenteel niet mee. De club van Divock Origi en Koen Casteels verkocht Mario Gomez aan Stuttgart en zonder de komst van een nieuwe spits mag Dimata niet weg.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *