Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Ajax-aanwinst Hassane Bandé gaat razendsnel doorverkocht worden’

Analist en oud voetbaltrainer Aad de Mos is onder de indruk van de toekomstige Ajax-speler Hassane Bandé. Hij denkt dat hij in Amsterdam een ware sensatie gaat worden. Hij komt in de zomer over van KV Mechelen.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Ajax stond onder druk”, zo laat De Mos weten aan Het Nieuwsblad. “Ze hadden naast Richarlison gegrepen, die het nu goed doet bij Watford. Waarop de raad van commissarissen zei dat het geld op het veld moest staan en niet op de bank.”

De Mos weet: “In Mechelen zat een heel klein cirkeltje van scouts op de tribune. Marcel Brands van PSV kwam, net als Henk Veldmate van Ajax. Als die mannen gaan, is het om ja of nee te zeggen. Onder de hamer of niet. Van Man City en United waren de zware jongens ook al geweest.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *