Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Radja Nainggolan mee naar het WK, Vincent Kompany neem ik niet mee’

Van de zomer barst het WK in Rusland los. Er zijn nog heel wat twijfelgevallen over wie er wel en wie er niet mee moet naar het wereldkampioenschap. Ook zijn er discussies rondom Radja Nainggolan en Vincent Kompany.

facebook ACTIE: 80 EURO WELKOMSTBONUS BIJ UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Voetbal-analist en voormalig trainer Aad de Mos zou Kompany thuislaten. “Ik neem De Prins niet mee. Hij traint wel en niet, speelt wel en niet. Da’s een gevaarlijk straatje. Het ondermijnt het hele groepsgebeuren. Elke dag wordt het groot nieuws, de media berichten over niets anders. Dan gaat het niet meer over voetbal. Hij kan leider zijn wat ie wil, maar hij is een gevaar. Een spookrijder in de selectie”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Nainggolan zou hij wél meenemen. “Ik neem hem altijd mee. Maar ik stel hem niet altijd op. Tegen een sterkere ploeg zoals pakweg Duitsland niet. Ik heb het idee dat hij meer kan brengen als België de bal heeft en een ploeg ­kapot moet spelen dan wanneer je onderligt en ballen moet afpakken. Bij Roma heeft hij Strootman. Dat is het eerste aanspeelpunt en van daar uit heb je Radja, die met zijn trap een goal kan maken.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *