Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Anderlecht biedt vier miljoen op deze speler van FC Porto’

RSC Anderlecht is overtuigt geraakt van kwaliteiten van Gonçalo Pacienca. Een 23-jarige spits van de Portugese grootmacht FC Porto. Dit weet het medium ‘Het Laatste Nieuws’ te melden. Naar verluidt hebben ze een bod van vier miljoen euro voor hem neergelegd.

facebook ACTIE: 80 EURO WELKOMSTBONUS BIJ UNIBET!! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Pacienca werd in 2017 ook één keer Portugees international en staat vooral te boek als een voetballende aanvaller die actief deelneemt aan het spel en aanwezig is in de box. Het is wel geen doelpuntenmachine, maar hij moet dus vooral passen in het systeem van Vanhaezebrouck.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *