Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Anderlecht stelt vraagprijs vast voor Stanciu, topclub wil doordrukken’

Het ziet ernaar uit dat Anderlecht spelemaker Nicolae Stanciu op korte termijn gaat verliezen. De Turkse kampioen Besiktas is namelijk de onderhandeling gestart om hem over te nemen van Brusselaars. Dit weet de Italiaanse sportjournalist Matteo Pedrosi te melden. Hij moet zón negen miljoen euro kosten.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De Champions League-tegenstander van Bayern München volgt de Roemeen al een hele poos en staat er financieel goed voor door de nakende transfer van Cenk Tosun, voor zo’n 30 miljoen euro naar Everton. Toch zijn de Turken op hun hoede na de mindere prestaties van Stanciu bij RSCA. Daarom zouden ze hem eerst willen huren tegen een vergoeding van zo’n 500.000 euro. In de overeenkomst zou dan wel een (al dan niet verplichte) aankoopoptie van 9 miljoen euro opgenomen worden. Afwachten dus in welke richting deze vermeende gesprekken uitdraaien …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *