Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Belgische club wil Laurens de Bock uit zijn lijden verlossen’

Laurens de Bock mag Club Brugge in deze transferperiode verlaten. Één Belgische club ziet zijn komst wel zitten. Volgens ‘Het Niewsblad’ gaat het om KV Mechelen. Malinwa probeerde eerder al German Mera aan te trekken, maar de Colombiaan mag Club Brugge niet verlaten.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Het is opvallend dat KVM vooral bij Club Brugge kijkt naar versterking, want het wordt ook al in verband gebracht met Krepin Diatta, de jonge Senegalees die in januari wellicht naar Blauw-Zwart zal verhuizen. De leider in Eerste Klasse A wil hem eerst uitlenen.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *