Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Peter Bosz kan de nieuwe trainer van Arsenal worden’

Een bizar gerucht. Peter Bosz zou namelijk op de nominatie staat om Arsene Wenger op te volgen als trainer van Arsenal. De voormalig trainer van Ajax werd onlangs nog ontslagen bij Borussia Dortmund. Hij zou volgend seizoen moeten gaan instromen bij ‘The Gunners’.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De clubleiding van de Londenaren zou onder de indruk zijn van de werkwijze van de oefenmeester, die een groot voorstander is van het spelen van attractief voetbal. De directeurs in het Emirates Stadium zien raakvlakken met de huidige hoofdcoach van de Gunners, Arsène Wenger.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *