Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Transfer van Anderlecht in de afrondende fase beland’

Het ziet ernaar uit dat Anderlecht-aanvaller Robert Beric nog deze winter terugkeert naar zijn club Saint-Etienne. Volgens het het Franse medium Le Progrés zouden de onderhandelingen in de afrondende fase zijn beland.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Sportief directeur Dominique Rocheteau zou bijna een akkoord hebben bereikt met het bestuur van RSCA. Wanneer het nodige papierwerk in orde is gemaakt, zal Beric normaal gezien aansluiten op het trainingskamp van Les Verts in Spanje.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *