Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Pep Guardiola wil Thomas Vermaelen nog een dienst bewijzen’

Manchester City is deze wintermercato opzoek naar verdedigende versterking. Vincent Kompany is aan de lopende band geblesseerd en daarom is Guardiola opzoek naar een nieuwe centrale verdediger.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Hij zou Thomas Vermaelen een dienst kunnen bewijzen door Samuel Umtiti over te nemen van FC Barcelona. Volgens The Sun heeft hij zijn zinnen gezet op  de Franse verdediger, één van de concurrenten van de Rode Duivel bij FC Barcelona.

Umtiti zou een afkoopsom van 56 miljoen euro in zijn contract hebben staan en die zal City moeten op tafel leggen als het de Fransman wil binnenhalen. Ook stadsgenoot United zou trouwens geïnteresseerd zijn in Umtiti, die op dit moment wel in de lappenmand ligt.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.