Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘AA Gent verkoopt zomeraankoop met flink verlies door’

AA Gent lijkt een oplossing te hebben gevonden voor Damien Marcq. De Fransman komt in Gent amper aan spelen toe. Volgens het medium ‘Het laatste Nieuws’ heeft Gent nu een akkoord bereikt over een transfer met Zulte Waregem.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Er zal wel een pittig verlies op hem worden gemaakt. Zo betaalden AA Gent zo’n 2.5 miljoen euro om hem over te nemen van Sporting Charleroi, om hem enkele maanden later te laten vertrekken voor ongeveer één miljoen euro. Indien de laatste formaliteiten zijn afgerond, kan Marcq voor 3.5 seizoenen tekenen aan de Gaverbeek.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *