Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Anderlecht gaat poging wagen voor speler van 23 miljoen euro’

Anderlecht wil zich deze wintermercato stevig laten gelden. Op het lijstje staan versterkingen op de flank en een nieuwe spits. Daarnaast zou Hein Vanhaezebrouck ook een speler willen die aanvallend voor wat extra creativiteit kan zorgen en daarvoor zou RSCA nu bij Juventus hebben aangeklopt.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Anderlecht een poging gaat wagen om Marko Pjaca te huren.

Dit Kroatische toptalent was goed op weg om helemaal door te breken bij de Oude Dame, die in 2016 na zijn sterke nog 23 miljoen euro op tafel legde voor de 22-jarige. Door een zware blessure geraakt hij echter maanden uit roulatie en om zijn carrière weer te herlanceren is de speler nu te huur. Maar RSCA is niet de enige club die belangstelling toont. Ook Fiorentina, Schalke 04, Zenit Sint-Petersburg en AS Monaco hebben interesse in hem.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *