Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Leander Dendoncker dan toch naar Franse club’

Afgelopen zomer was er veel belangstelling voor Anderlecht-middenvelder Leander Dendoncker. AS Monaco was in de race maar tot een transfer kwam het niet. Op dit moment is Monaco niet in hem geinteresseerd maar toch is er belangstelling uit de Lique 1.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Olympique Marseille is op zoek naar versterking. “Hij is een groot talent en kan zowel in de verdediging als op het middenveld spelen. Dendoncker zou zich goed kunnen ontwikkelen naast een ervaren man als Luiz Gustavo”, stelt het Zuid-Franse medium Le Phocceen.

Hij heeft in Brussel nog een contract tot 2021.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *