Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Standard Luik en KRC Genk voeren pittige strijd om gewezen doelwit van Club Brugge’

Zowel Standard Luik als KRC Genk hebben interesse in Kouassi Eboue. Hij is een 20-jarige middenvelder die onder contract staat bij het Schotse Celtic. In een eerder stadium was Club Brugge ook geinteresseerd in zijn diensten maar hij koos toen voor een transfer naar Celtic.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

In Glasgow komt hij nu amper aan spelen toe: vier wedstrijden vorig seizoen, twee wedstrijden in deze campagne. Trainer Brendan Rodgers zou daarom beslist hebben dat Eboue elders ervaring mag gaan opdoen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *