Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Ik zou direct voor tien jaar bij Royal Antwerp tekenen”

Geoffry Hairemans voelt zich helemaal op zijn plek bij Royal Antwerp. De 26-jarige middenvelder is één van de lievelingen van de promovendus die uitstekend presteert in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

En die liefde is duidelijk wederzijds. “Ik zou direct voor tien jaar bij Antwerp tekenen. Alleen heeft de club grootse plannen en misschien pas ik daar straks niet meer in”, zegt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

Al geeft Hairemans dat ook een transfer ergens in zijn achterhoofd speelt. “Ik voel me hier goed, maar mik ook zo hoog mogelijk. Een voetbalcarrière is niet lang en ik wil er alles uithalen, ook financieel, daar doe ik niet flauw over. Als er straks een uitzonderlijke aanbieding uit het buitenland komt, zou ik niet twijfelen. Zeker als die uit Spanje komt. Daar zou ik het ooit eens graag proberen.”

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *