Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Lionel Messi transfervrij weg bij FC Barcelona’

Een aantal maanden geleden was het geluk nog groot bij Barcelona vanwege het nieuwe geaccepteerde contract van Lionel Messi. Nu blijkt dat het contract een aparte clausule bevat. Messi zou namelijk transfervrij vertrekken bij Barcelona als Cataloniƫ zich definitief afscheidt van Spanje.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Al maandenlang is het onrustig in de regio en als Cataloniƫ Spanje daadwerkelijk de rug toekeert, dan zijn Catalaanse clubs mogelijk niet meer welkom in LaLiga. De clausule in het contract van Messi stelt dat de aanvaller alleen in het Camp Nou blijft, wanneer de club deel uitmaakt van het Spaanse, Engelse, Franse of Duitse competitiesysteem.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *