Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Club Brugge-topscorer staat open voor een transfer

Abdoulay Diaby is dit seizoen goed op dreef voor Club Brugge. Hij heeft al negen ballen in het mandje leggen dit seizoen.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

“Er is nog niet gepraat over een verlenging. Maar ik sta open voor alles. We zien wel komende zomer”, houdt Diaby de boot af in een gesprek met HLN. “Het is mijn derde jaar hier. Ik hoop vooral dat we nog eens kampioen spelen. Als ik kans wil maken op een transfer, zal ik vooral zelf een goede terugronde moeten neerzetten.”

Club Brugge zit op titelkoers. Diaby zou volgend seizoen opnieuw in de Champions League kunnen aantreden. Al ziet hij dat niet als een argument om te blijven, als er zich een mooie aanbieding aandient.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *