Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Deze Nederlander kon bondscoach worden van de Rode Duivels maar zei af’

Louis van Gaal kon na het ontslag van Marc Wilmots bondscoach worden van de Rode Duivels. Van Gaal bedankte voor deze functie. In een interview met De Volkskrant blikt Van Gaal terug in de tijd. “Ik was zo wraakzuchtig dat ik het heb laten gaan”, bekent Louis Van Gaal.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

“Eigenlijk dom, want de sportieve overweging is het belangrijkste. Het draaide bij mij meer om de wraak: dat ze alles moesten betalen. De wijze waarop Manchester met mij is omgegaan, vind ik afschuwelijk. En vals.”

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *