Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WTF! ‘Voormalig Anderlecht-speler mag vertrekken wanwege te hoog vetpercentage’

Alexander Büttner mag uitkijken naar een nieuwe club. De verdediger van Vitesse heeft een te hoog vetpercentage.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

“We staan open voor verhuur of verkoop van Alexander Büttner”, zegt technisch directeur Marc van Hintum in gesprek met De Gelderlander. Volgens Van Hintum kreeg hij meerdere waarschuwingen van de technische staf. Er stelde zich niet alleen een conditioneel probleem. Büttner kwam vaak te laat op training.

Büttner had een ongezond eetpatroon en kampte als gevolg daarvan vaak met overgewicht, schrijft het dagblad. Toen de verdediger in januari 2017 werd aangetrokken door Vitesse, was hij tien kilo te zwaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *