Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Chelsea wil Hazard droomtransfer bezorgen’

Chelsea wil volgend seizoen de broers Hazard herenigen. ‘The Blues’ denken er namelijk over na om na Eden ook Thorgan Hazard aan te trekken. Dit weet het medium BILD te melden. Hij maakt momenteel furore bij het Duitse Borussia Monchengladbach.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

De 24-jarige Rode Duivel stond van 2012 tot 2015 al onder contract op Stamford Bridge, maar werd gedurende die hele periode uitgeleend. De eerste twee jaar speelde hij voor Zulte Waregem, daarna voor Borussia Mönchengladbach. Dat nam hem later definitief over.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *