Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Engelsen kloppen aan voor sterkhouder van RSC Anderlecht’

Het Engelse West Ham United is in de markt voor een speler van Anderlecht. De Londense Premier League-club zou namelijk Leander Dendoncker wilen overnemen van de Brusselaars. Dit weet het medium Het Nieuwsblad  te melden.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

De middenmoter uit de Premier League is op zoek naar een grote en sterke middenvelder met veel fysiek vermogen en heeft na de transfer van Cheikhou Kouyaté goede ervaringen met spelers van RSCA. Bovendien lijken andere doelwitten zoals Fellaini, Allen en André Gomes momenteel niet haalbaar voor de Hammers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *