Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Anderlecht denkt aan halen van oud-spits Standard Luik’

RSC Anderlecht heeft een voormalig spits van Standard Luik in het vizier. Volgens het medium Foot RDC hebben de Brusselaars Dieumerci Mbokani in het vizier. Momenteel staat hij onder contract bij Dinamo Kiev waar zijn verbintenis aan het einde van het seizoen afloopt.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Dat zou dan wel pas voor na het seizoen zijn als transfervrije speler, hem tijdens de winter halen lijkt te kostelijk. In ieder geval heeft Mbokani altijd nauw contact gehouden met zijn ex-club, zo duikt hij er regelmatig op tijdens revalidaties van blessures en zijn zoontje zou er in de jeugdopleiding aan de slag gaan. Dat de spits dit seizoen al meermaals op Neerpede gesignaleerd werd heeft dan ook niets te maken met een eventuele transfer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *