Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Everton-talent wil overstap maken naar de Jupiler Pro League’

David Henen staat voor een tijdelijke overstap naar de Jupiler Pro League. Standard Luik en Royal Antwerp zijn in de race voor het 21-jarige talent van Everton.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

“Ik hoop echt dat er iets gebeurt, want ik heb speelminuten nodig. Dat is wat ik nu ook zoek en wat Everton ook zoekt, of ik nu vertrek op uitleenbasis of definitief”, vertelt onze jonge landgenoot aan TV Lux.

“BelgiĆ«? Misschien. Er zijn hier mooie ploegen – ook kleinere ploegen – waar ik mijn talent kan tonen. Mijn familie is hier ook en het zou mooi zijn om dicht bij hen te zijn. Het zou een mooie vitrine zijn. Er zijn veel spelers die nu bij grote clubs zitten die via BelgiĆ« gepasseerd zijn.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *