Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OPVALLEND ‘Lionel Messi negeert deze teammaat volledig’

De Argentijnse superster Lionel Messi heeft bij zijn ploeg FC Barcelona niet een goede band met iedere speler binnen de selectie. Volgens het medium Don Balon zou hij slecht overweg kunnen met Arda Turan.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

De aanvaller zou vinden dat de oud-speler van Atlético Madrid eigenlijk nooit echt zijn best heeft gedaan voor de Catalanen en volgens de laatste berichten neemt hij hem dat behoorlijk kwalijk. Toen de Turk nog actief was in Madrid hoorde hij bij de allerbeste voetballers van de Primera División en iedereen, waaronder ook Messi, had eigenlijk wel meer verwacht van zijn periode bij Barça.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *