Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Leander Dendoncker rekent op transfer naar de Premier League

Leander Dendoncker ziet wel iets in een overstap naar de Engelse Premier League. De Londense club West Ham United wil hem namelijk graag overnemen van Anderlecht en zelf ziet de middenvelder daar ook wel iets in. Dit weet ‘Het Laatste Nieuws’ te melden.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Bij de Londense club kan hij onder de vleugels van Cheikhou Kouyaté Рdie Anderlecht in 2014 voor West Ham ruilde Рzijn kans gaan.

Er stelt zich echter een belangrijk probleem: de transfersom. Anderlecht klampt zich vast aan een bedrag van minimum 20 miljoen euro. De Engelsen zouden dat bedrag niet willen betalen. Herman Van Holsbeeck zou zelfs aan 25 à 30 miljoen euro.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *