Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OFFICIEEL: Standard-speler vertrekt naar Italie

De 22-jarige linksvoetige verdediger Corentin Fiore verruilt Standard Luik voor een avontuur in de Serie B. Hij gaat spelen voor Palermo. Hij komt transfervrij over van de ‘Rouches’ en tekent bij Palermo een contract tot medio 2020.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

In 2013 stroomde hij van de jeugd door naar de A-kern van Standard. Hij kwam in 50 officiƫle wedstrijden in actie. Ricardo Sa Pinto deed echter geen beroep op zijn diensten. Fiore lag nog een half jaar onder contract en kreeg een transfervrije status.

“Ik dank Palermo en de voorzitter voor het vertrouwen dat ze in mij stellen”, reageert Corentin Fiore via Instagram. “Ook dank aan mijn familie, mijn vriendin, mijn zaakwaarnemer Paolo Tricoli en Matteo Materazzi, en alle mensen die me gesteund hebben. Een nieuw avontuur begint.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *