Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Thomas Foket kan vertrekken naar andere Belgische topclub’

Thomas Foket staat in de belangstelling van een andere grootmacht uit de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht zou namelijk in de markt zijn om hem over te nemen van AA Gent. Zijn naam wordt al enige tijd gelinkt aan de Brusselaars in de media.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

“Ik lees al die zaken ook maar. Ik ben in Gent en ik zou het liefst van al in Gent spelen. De interesse van Anderlecht is vanzelfsprekend. Ik heb lang samengewerkt met de coach en Anderlecht is een grote ploeg. Daarom is het normaal dat erover geschreven wordt, maar wat er van aan is? Ik weet het niet. Ik wil me er ook niet druk in maken”, aldus Foket in Het Nieuwsblad.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *