Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Vertrekt Hassane Bandé nu al naar Ajax?

Hassane Bandé vertrekt aan het eind van het seizoen naar Ajax Amsterdam. Ze betalen een transfersom van over de acht miljoen voor de vleugelaanvaller van KV Mechelen. Maar het zou ook zomaar kunnen dat hij op zeer korte termijn de overstap gaat maken. Uiteraard tegen wat extra geld. Dit weten diverse Nederlandse media te melden.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Maar Malinwa staat op de voorlaatste plaats en kan Bandé nog goed gebruiken in de strijd voor het behoud. De 19-jarige aanvaller prikte acht keer raak in zeventien competitiematchen. Bandé is zo goed voor ruim een derde van de doelpuntenproductie.

In dat nieuwe voorstel zou KV Mechelen nu een half miljoen euro krijgen. De grootste som zou pas later volgen. Met die kleine som wordt het knap lastig om nu een evenwaardige vervanger te vinden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *