Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Nicolae Stanciu wil niet meer voor Anderlecht spelen

Het ziet ernaar dat de samenwerking tussen Nicolae Stanciu en Anderlecht binnenkort tot een einde gaat komen. Het Tsjechische Sparta Praag wil hem graag overnemen van de Brusselaars en heeft daar een kleine vijf miljoen euro voor over. Anderlecht heeft daarentegen een veel hogere transfersom in het hoofd.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Ze plukten de Roemeense international voor een recordbedrag van 9,8 miljoen euro weg bij Steaua Boekarest. Anderlecht zou de helft van dat bedrag kunnen terugverdienen. Volgens Het Laatste Nieuws gaat Anderlecht voor minstens 5 miljoen euro. Het water tussen de twee clubs is dus niet meer diep.

De zaakwaarneemster van Stanciu liet weten dat de transfer voor 99,9% rond is. Al klinkt bij Anderlecht nog wat meer voorbehoud.

Stanciu traint nog mee maar hij heeft aangegeven niet mee te willen doen in de oefenmatchen tijdens de stage in het Spaanse La Manga. Zo zet de Roemeense middenvelder extra druk op de onderhandelaars.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *